Kies je branche

  Je kunt met ons bellen of WhatsAppen via:

  06-53466289

  1. Voeg ons toe aan je contacten.

  2. Neem contact met ons op!

  We zijn op werkdagen te bereiken van 8.00-17.00.

  Werken bij 4PS is elke dag een beetje beter worden!

  Vacatures

  Software Tester

  Locatie: Ede
  Dienstverband: fulltime
  Trefwoorden: gebruiksvriendelijkheid, efficiëntie, testscrips, SCRUM, Microsoft, Microsoft Gold Partner, NAV, software, ERP, 

   

  Gaan jouw handen jeuken van onlogisch ingedeelde websites of teveel klikken om bij de gewenste informatie te komen? Heb je altijd ideeën over hoe het slimmer, mooier en beter kan? Kun jij je goed verplaatsen in een klant die dagelijks werkt met onze software en wil je het werk van onze gebruikers prettiger maken? Kom dan werken als tester bij 4PS en word verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze software.

   

  Werken bij 4PS

  4PS maakt, implementeert en onderhoudt innovatieve business software voor de wereldwijde Bouw, GWW en Installatietechniek. Werken bij 4PS betekent werken bij een ambitieuze, groeiende organisatie waar volop ruimte is voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ook al zijn we uitgegroeid tot een organisatie met zo’n 200 collega’s; we blijven een betrokken werkgever met oog voor jou als individu.

   

  De plussen op een rij:

  + Microsoft partner

  + Continu in ontwikkeling

  + Oog voor jou als mens

  + Goed arbeidsvoorwaardenpakket

   

  De functie

  Als tester komen alle ontwikkelde producten bij je langs. Te beginnen met ons ERP-systeem 4PS Construct, maar ook de mobiele applicaties en webportalen. Samen met jouw collega’s zie je het als grootste uitdaging om de 4PS producten foutloos uit te leveren. Hierbij kijk je niet alleen naar de functionele kant van de producten, maar minstens zo belangrijk vind je de gebruiksvriendelijkheid van de applicaties.

   

  We verwachten van jou als software tester dat je het schrijven en onderhouden van test scripts op je neemt. Ook ben je verantwoordelijk voor het testen van nieuwe releases en hotfixes en de uitvoering van het testplan. Als tester ben je onderdeel van een scrumteam. Je werkt daarin nauw samen met andere testers, developers en een product manager. Op termijn krijg je de kans om specifieke rollen in het scrumteam op je te nemen, zoals scrum master.

   

  Of je nu jarenlange ervaring met je meebrengt, of recent je studie hebt afgerond en nog aan het begin staat van je carrière: we maken graag kennis met junior, medior en senior testers.

   

  Specifiek voor de financiële processen in ons ERP-systeem zijn we – onder andere – op zoek naar een financiële tester. Hiervoor zoeken we kandidaten met een administratieve/ financiële vooropleiding en een gedegen kennis van financiële processen.

   

  Onze werkwijze

  Wat wij zo leuk vinden, is om samen als scrumteam de klus te klaren. Dankzij de duidelijke rol- en taakverdeling krijgt iedereen voldoende rust en ruimte om bezig te zijn met zijn of haar passie: software ontwikkelen. Op basis van user stories weet je wat er van jou verwacht wordt, al heb je natuurlijk alle vrijheid en ruimte om hier je eigen inbreng aan te geven.

   

  We volgen de innovaties van Microsoft op de voet en werken met de meest recente versies van Microsoft Dynamics, zoals Business Central, maar zo houden we ons ook bezig met IoT en machine learning.

   

  Naast dat er hard wordt gewerkt, vinden we het belangrijk om plezier met elkaar te hebben. Dat doen we door regelmatig een leuke activiteit met elkaar te hebben en vooral een gezellige sfeer op de werkvloer te creëren. Lees hier meer over waarom werken bij 4PS zo leuk is!

   

  Jouw skills

  • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail;
  • Je hebt een kritische blik en gevoel voor gebruiksvriendelijkheid;
  • Je communiceert makkelijk met collega testers en developers;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over de ontwikkeling van nieuwe producten;
  • Ervaring met testen en testautomatisering is een pré;
  • Goede beheersing van de Engelse taal.
  • Administratieve en/of financiële opleiding voor financieel tester.
  • Gedegen kennis van financiële processen voor financieel tester.

   

  Interesse?

  Spreekt bovenstaande jou aan en ben je nieuwsgierig naar het verhaal achter de organisatie, de producten en collega’s? Stuur dan je motivatie en CV via onderstaande button naar ons op en wij nemen op korte termijn contact met je op.


  Solliciteren
  Hoe word jij een 4PS-er?
  Lees alles over het sollicitatieproces van 4PS en zet de eerste stap.

   

  Lees verder

  Maak kennis met je collega's
  Kijk over de schouders van enthousiaste 4PS'ers mee en ervaar hoe leuk werken bij 4PS is.

   

  Lees verder

  6 x waarom werken bij 4PS?
  Het waarom achter het dagelijkse enthousiasme van de 200 collega's bij 4PS.

   

  Lees verder

  Top